Hastanelerimiz

Bilgi:

Sağlık Bakanlığı Tarafından Yapılan Sağlıkta Kalite Değerlendirmesinde Son 6 Yıldır Mersin'de En Yüksek Puanı Almanın Grurunu Yaşıyoruz.

Detay

Özel Yenişehir Hastanesi

Op. Dr. Mustafa Güleç ERKILINÇ

Mustafa güleç ERKILINÇ,  01.02.1959 yılında Tarsus’ta doğdu ve 4 kardeşle birlikte büyüdü. İlk ve orta öğrenimini Tarsus’ta tamamlayıp lise eğitimi için Ankara’ya gitti. 1977 yılında M. Rüştü Uzel Kimya Teknik lisesinden Kimya teknisyeni olarak Mezun oldu.

Ankara Hacettepe Üniversitesi Kimya mühendisliği bölümünde bir yıl İngilizce hazırlık eğitimi almasının ardından 1979 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünü kazandı. Ve eğitim hayatına Ankara Üniversitesi Tıp fakültesinde devam etti. 1985 yılında Tıp doktoru unvanını almıştır. 1985-1987 yılları arasında Kahramanmaraş’ın  Afşin ilçesinde SSK sağlık istasyonunda zorunlu hizmetini yapmıştır.

Zorunlu hizmetin bitiminde ilk TUS sınavını kazanarak İstanbul Göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde 3. Cerrahi kliniğinde asistanlığa başlamıştır. 1992 yılında uzmanlığını tamamlayıp Mersin SSK hastanesinde görevlendirilmiştir. 2010 yılında emekli olup özel hastanede çalışmaya başlamıştır. Ve halen Mersin Özel Yenişehir hastanesinde çalışmaktadır.1994-1996 yıllarında Mersin Tabip odasında yönetim kurulu üyesi iken, 1996-1998 yılları arasında da  Mersin Tabip odası başkanı olarak görev yaptı.

1998 yılında Mersin Ulusal güçler birliği kuruluşunda da katkıları olan Dr. ERKILINÇ Güney illeri Tabip odaları birliği, Mersin Nükleer karşıtı platformun kurucuları arasında da yer alıp 1998-2002 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi Lisans programını tamamladı. İyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilmektedir.

Sosyal Medya :

Online Hızlı İşlemler

Online işlemler bölümünden kolay ve hızlı şekilde randevu alabilir,
tahlil sonuçlarınıza erişebilirsiniz.

Erdemli Yenişehir Hastanesi Bizi Arayın Online Laboratuvar Online Randevu